سخت‌افزار

ذخیره‌ساز تحت شبکه Asustor Nimbustor 4 عرضه شد

ذخیره‌ساز تحت شبکه Asustor Nimbustor 4 عرضه شد

Asustor یکی از نام‌های مهم و اصلی در بازار ذخیره‌سازهای تحت شبکه (NAS) است. سیستم عامل انحصاری این شرکت تحت عنوان ADM نیز یک رقیب جدی برای سیستم عامل‌های QNAP و Synology محسوب می‌شود. کتابخانه نرم‌افزاری این سیستم عامل اگرچه خیلی غنی نیست اما نسبت به مدت زمان فعالیت این شرکت (تاسیس در سال 2011) قابل قبول است.

ذخیره‌ساز تحت شبکه جدید این شرکت تحت عنوان Nimbustor 4 یا AS5304T یک محصول میان رده با چهار محفظه است که برای استریمرهای لایو و تولید کنندگان محتوا گزینه‌ای ایده آل محسوب می‌شود. دو پورت 2.5GbE با پشتیبانی از سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه‌ای امکان تبادل سریع اطلاعات به صورت آنلاین را فراهم می‌کند.

Nimbustor 4 از پورت HDMI و توانایی رمزگشایی محتوای 10 بیت 4K به صورت سخت افزاری پشتیبانی نموده و می‌تواند به عنوان یک منبع فوق‌العاده عالی برای سیستم چندرسانه‌ای شما محسوب شود. با اتصال این NAS به یک تلویزیون یا مانیتور 4K می‌توانید از محتوای بسیار با کیفیت لذت ببرید.

مغز متفکر ذخیره‌ساز تحت شبکه AS5304T یک سیستم روی چیپ Gemini Lake Celeron اینتل است که از چهار هسته پردازشی بهره برده و سرعت هسته 1.5 گیگاهرتزی را ارائه می‌دهد. 4 گیگابایت رم DDR4-2400 نیز در این ذخیره‌ساز تعبیه شده که البته به لطف یک اسلات SODIMM دیگر، امکان افزایش آن به 8 گیگابایت نیز میسر است.

Nimbustor 4 امکان نصب 4 درایو در تمامی چینش‌های رایج Raid را به شما داده و البته امکان استفاده از این ذخیره‌ساز تنها با یک درایو نیز وجود دارد. نسخه 3.4 سیستم عامل ADM از btrfs پشتیبانی نموده و بنابراین می‌توان از آن به جای فایل سیستم EXT4 استفاده نمود و از مزایایی مانند امنیت بالاتر بهره برد. برنامه StreamsGood به شما اجازه می‌دهد تا خیلی راحت به محتوای استریمرهای محبوب در توییچ، یوتیوب گیمینگ، فیسبوک گیمینگ و سرویس‌های مشابه دسترسی داشته باشید.

EZconnect.to و EZ Sync نیز دو برنامه جذاب دیگر هستند که به ترتیب امکان اتصال به NAS از طریق یک مرورگر وب را از هر جایی و همگام‌سازی فایل‌ها بین یک کامپیوتر شخصی و NAS را میسر می‌کنند. مانند تمام ذخیره‌سازهای تحت شبکه پیشرفته، Nimbustor 4 نیز از یک اپلیکیشن اختصاصی به منظور نظارت و کنترل بر روی مجموعه‌ای از دوربین‌های نظارتی بهره می‌برد.

منبع: techpowerup

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید